Acteur

Oren verhuist na het behalen van zijn VWO Diploma in ‘99 naar New York om daar een zomercursus van twee maanden te volgen aan The American Academy of Dramatic Arts. Hij wordt direct uitgenodigd voor het eerste cursus jaar. Na 3 jaar New York, behaalt hij zijn diploma en tourt hij met verschillende producties langs de East Coast.

In 2001 komt hij terug in Nederland om vervolgens te spelen in verschillende musicals zoals Mamma Mia!, Hair, Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat en hij speelde als eerste de rol van Anton Rover in Soldaat van Oranje en toured met Bram van der Vlugt met het succesvolle Op Bezoek bij Mr. Green.

Ook op TV vervult hij verschillende rollen in series als Het Glazen Huis, Alex FM, Lotte, Gebak van Krul en afgelopen seizoenen was hij te zien in Dr Deen. Oren was onder andere te zien in de films Stille Nacht, Het Echte Leven en Gangsterboys.

Hij is de stem voor veel verschillende TV commercials en presenteert af en toe programma’s. Zo was hij twee jaar lang een van de invallers voor Albert Verlinde bij RTL Boulevard. In zijn vrije tijd is hij vooral te vinden bij jamsessies in Amsterdam en Den Haag. Hij is initiatiefnemer van het agentschap Performer Agency.

Download CV en Foto (PDF)
Den Haag

13 juli 1978

Date

7 oktober 2013

Category

Art, Fashion